Stylish Activewear: Pretty Activewear Sets for Every Workout

Long gone are the times when you could wear a simple black t-shirt and shorts to the gym. That’s because even the fitness industry has come under the radar of fashion, so people are wearing stylish activewear before they head for the workout session of the day. The gym freaks are always on the lookout for activewear sets that can get them the best mirror selfies in the gym, so we are sharing some amazing options that you cannot ignore!

 

1. Seamless Bra & High-Waist Legging Set

If you want to turn heads, you have to be careful in choosing the right color along with the design. That’s the reason we are talking about this lettuce set, which is designed with a high-coverage bra and high-waist leggings so you can get the best wearing experience. The set is made from eco-friendly fabric, and it’s so comfortable, you feel like it’s your own skin.

The set actually has lifting and sculpting abilities, so your body will look amazing. The fabric has a four-way stretching ability, so you can work out easily. In fact, there are contouring panels that give a nice shape to your legs and glutes.

2. Seamless One-Shoulder Cutout Bodysuit

In case you are tired of wearing the same old workout clothes and want to add some variety, we recommend purchasing this one-shoulder cutout bodysuit. It has a one-shoulder design and a cutout on the side, which is perfect for workouts. In fact, this design creates an edgy and chic look without compromising on sophistication.

The bodysuit is made from an extremely breathable and soft fabric, so you can work out with ease. Also, the asymmetrical cutout adds an edgy touch to the outfit. On top of everything, it has a snap button closure on the crotch, so you can use the restroom easily (it’s the ultimate dream, right?).



Product link - https://www.cosmolle.com/collections/bodysuits/products/premium-seamless-bike-short-bodysuit

3. Move-Free Long-Sleeve Top


We know this isn’t a set, but you can easily pair it with high waisted leggings available at Cosmolle. This top is designed with a skin-friendly and moisture-wicking yarn fabric, which keeps you comfortable and without sweat after hours of workout. The top has an edgy knot neckline, so your gym pictures are fashionable as well.

The top has fingerless gloves, making your hand movement easier. There is internal chest support as well, leading to a shock-free experience. Not to forget, the top is versatile as you can pair it with regular jeans and don it for brunch with the girls.



   Product link - https://www.cosmolle.com/collections/all-tops/products/airwear-long-sleeve-top

4. Full-Length Bodysuit

Bodysuits are one of the most comfortable activewear options. That’s because they are easy to move in, and you don’t have to worry about keeping the pants in place. This one is designed with a full-leg design, which looks extremely chic and sophisticated. Also, the scoop neck helps you accentuate the look as you can show off the collar bone, while the built-in bra gives a nice shape to your chest.

22 Comments

  1. Wah, bagus2 ya model active wear-nya :D AKu suka yang atasannya lengan panjang atau yang you can see. Buat olahraga senam ini pasti nyaman bahannya disesuaikan dengan kepraktisan dan kebutuhan. Menurutku paling enak yang ukuran bawahan/ celananya yang sepaha atau selutut. Kalau pakai warna gelap jadi kelihatan lebih langsing ya hehehhe. Warna hijau pun aku suka.

    ReplyDelete
  2. Activewearnya cakep banget ini dan bisa dipakai untuk olahraga juga nih. Kalau aku naksir sama yang long sleeve top ini sih karena bisa dipakai olga keluar juga tinggal dikasih vest atau bakai hijab rompi gitu deh.

    ReplyDelete
  3. active wear-nya cantik semua. dipake buat olahraga senam dan renang cocok banget nih, tentunya di ruangan tertutup khusus perempuan kalau buat yg muslimah. aku mungkin pedenya pake yg full lenght body suit :D

    ReplyDelete
  4. Bagus-bagus ya, tapi menurutku sih paling utama bukan cuma bagusnya, tapi bahan yang nyaman sehingga dipakai juga bikin nyaman

    ReplyDelete
  5. Berhubung aku pakai jilbab, aku nyari jilbab olahraga sekarang ini. Tapi legging yang ditampilkan di foto tuh emang nyaman sih, apalagi kalau bahannya emang adem. Jadi ngerasa enak bergerak. Kalau pakai jilbab jadinya dipadukan sama baju olahraga yang agak panjang dan jilbab atau vest olahraga gitu

    ReplyDelete
  6. Bahan nyaman dipakai ✅
    model bajunya keren ✅
    sesuai kebutuhan user ✅
    keren bgt ini mah

    ReplyDelete
  7. If we wear stylish active clothes before going to the gym, it will not only make us comfortable doing activities but also make us more confident.

    ReplyDelete
  8. Buat yoga dirumah nyaman juga nih ya mba ... jadi kepingin beli deh aku suka yg lengan panjang tuh... buat daleman sehari2 juga bisa ya
    bagus2 ya model active wear-nya

    ReplyDelete
  9. Kelihatan sexy tapi sexy pada lokasi akan bikin indah seperti di gym .apalagi kalau bahan menyerap keringat .

    ReplyDelete
  10. Bahasnya bagus
    Nyaman di pake
    Cakep banget

    ReplyDelete
  11. aku paling suka kalau baju olahraga seamless bra kayak gitu, sering kupake untuk olahraga di rumah hihi

    ReplyDelete
  12. Jadi naksir yang full length bodysuit-nya deh lumayan kyknya ya buat senam atau yoga di rumah aja gtu :D
    Modelnya pun gak terlalu rame dan simple sehingga menduku sekali buat beraktivitas gerak yang banyak :D

    ReplyDelete
  13. Cakep-cakep bajunya, bukan hanya nyaman dipakai olahraga tapi juga bikin jadi makin semangat...Tapi kalau yang terbuka gitu, saya sih untuk dipakai di rumah aja, hihihi...

    ReplyDelete
  14. aku belum punya yang model ini kak, pengen deh punya kapan-kapan makasih reviewnya kak
    memang kalau udah nyaman tuh menyenangkan ya bikin ngrekomin ke orang lain lagi

    ReplyDelete
  15. Pake body suit gini badan jd terasa singset ya terasa langsing hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru lihat gambarnya aja udah berasa langsing lho mbak, hihi...
      buat olahraga perlu activewear yang nyaman dan pas di badan supaya bisa optimal bergerak

      Delete
  16. I just realized that it's best to exercise in the right clothes so that in addition to shaping a beautiful body, it also makes the body ideal.

    ReplyDelete
  17. kalau harus milih, saya milih nomer 4, sekalian pakai buat celana dalaman gamis hahaha.. bonusnya bisa langsung dan tidak berasa gelambir dimana mana hahhaa

    ReplyDelete
  18. Wah, baju baju workout nya stylish abis
    Kalau pakai baju stylish seperti ini, aku jadi semangat workout nih

    ReplyDelete
  19. Nyaman olahraganya nih kalo pake baju olahraga ini tapi cuma bisa dipake di rumah, itupun kalo lagi sendirian karena anakku lelaki semuanya wkwk

    ReplyDelete
  20. Tertarik sama Seamless One-Shoulder. Tapi tetep aku berani pakainya di dalam rumah buat olahraga.

    ReplyDelete
  21. Senangnya desain activewear kini makin beragam dan menyesuaikan kebutuhan pemakainya. Aku jadi pengin nyobain model full length bodysuit deh, tapi bikin gerah nggak ya, Mak?

    ReplyDelete
Previous Post Next Post